суббота, 17 декабря 2011 г.

Як дізнатися про нехватку води в організмі

Йдучи на поводі у смакових рецепторів, багато хто з нас майже повністю виключив воду зі свого денного раціону. На жаль, усі ці напої, що дозволяють "підбадьоритися", не є водою, в них убита водна структура, що дозволяє воді працювати з клітиною. Організм швидко позбавляється від таких напоїв, забравши з них водорозчинні речовини, дуже часто шкідливі для нього. А якщо ви випили воду - вона працюватиме в організмі, вимиваючи з міжклітинного простору шкідливі речовини, фільтруючи їх бруньками. В організмі увесь час йдуть хімічні реакції, і якщо тривалий час не пити води, це приведе до того, що на першому етапі у вас буде темною, а потім каламутною мочивши - це перший сигнал про нестачу води в організмі. Якщо не забезпечити організму нормальні умови видалення відходів, то в органах і тканинах накопичуватимуться "нестандартні" молекули, по суті - токсини, а в крайніх випадках може настати пухлинне переродження клітин. Щоб це не сталося, до боротьби з ними підключаються клітини
видалення відходів, то в органах і тканинах накопичуватимуться "нестандартні" молекули, по суті - токсини, а в крайніх випадках може настати пухлинне переродження клітин. Щоб це не сталося, до боротьби з ними підключаються клітини імунної системи і антитіла, які здатні самостійно структурувати воду і "спалювати" супротивника за допомогою активних форм кисню. Але основне призначення імунної системи - боротьба з "зовнішнім" ворогом, і якщо боротьба з "внутрішнім" ворогом триває занадто довго, можливий розвиток хронічних запальних станів.
Якщо продовжити спосіб життя без питва води, то отримаєте пісок, а потім камінчики в нирках або в жовчному міхурі і багато інших хвороб. Організм подає велику кількість сигналів про нестачу води, у кожної людини вони індивідуальні і залежать від значущості органів для організму (як визначить біокомп'ютер) і їх ослабленої, в т.ч. і через нестачу води і інших життєво необхідних хімічних елементів. Усе відбувається, як при природному відборі в природі: першим гине слабкий.

Комментариев нет:

Отправить комментарий